Romslig villa m/panoramautsikt Kristiansand

Flott villa på ca. 250 m2, lokalisert ca. 3 km. øst for Kristiansand Sentrum og ca. 10 min. kjøretur fra Kristiansand Dyrepark, holder god standard, med parkett og nyere møblement. Huset er beliggende solrikt, usjenert og barnevennlig innerst i blindvei på toppen av en kolle, og har fantastisk panoramautsikt over sjøen og innseilingen til Kristiansand. 3 separate bad/wc. Kort avstand til flere badeplasser.

Stue  Kjøkken  Bad

Hovedetasje

Hall m/peis, stor vinkelstue (ca. 60 m2) med peis, spisebord til 12 personer og salong med satellitt TV, video, DVD og stereo. Kontor/Hagestue (ca. 30 m2) med kontorplass, salong, stereo og stor skyvedør til stor solrik terrasse (ca. 50 m2) med utemøbler og grill. Romslig kjøkken med alle fasiliteter, inkludert stort amerikansk kjøl/fryseskap med isbitmaskin, varmluftskomfyr, kaffetrakter samt oppvaskmaskin. Ekstra wc med håndvask, og eget bad/vaskerom med dusj/wc, håndvask, vaskemaskin og tørketrommel.

Stue  Spisestue  Trapp

Ut mot veranda  Stue  Utsikt

Underetasje

4 soverom (7 senger + mulighet for barneseng/ekstra madrasser), et med skyvedør til lufte-terrasse, gang og flisebelagt bad med steamdusj/wc, badekar og dobbel håndvask.

Informasjon

Det er en egen innegjerdet hage i tilknytning til huset med gressplen, huske og trampoline. Huset ligger høyt og fritt, usjenert og solrikt i eldre villaområde.

Sengetøy/håndklær og eventuell sluttrengjøring kan bestilles.

Kjæledyr må ikke medbringes grunnet eiers allergi.

Pris

kr. 14 000,- pr. uke i høysesongen. Be om tilbud!

Kontakt

Kristian Herlofsen
Bergljotsvei 15 
4633 KRISTIANSAND

Epost: kherlof@online.no
Tlf: 38 09 11 02 / 922 65 442